Vad är SUP?

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en aktivitet som har blivit väldigt populär i Europa och särskilt i Sverige. Paddleboard fungerar som så att utövaren står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din paddelbräda i alla olika typer av vatten. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vattnet som du har din paddelbräda i.
Paddle board
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rätt paddelbräda. Upplevelsen skiljer sig stort med paddleboard om du har valt en paddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet. SUP finns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre fart, är glidanpassad och är bättre att ha om du inte vill blåsa upp din paddelbräda varje gång och vill ut i vattnet https://stockholm-sup.se . Den stora fördelen med en uppblåsbar paddelbräda är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och testa på nya vattendrag när du reser.
SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddleboard. Fenomenet SUP Yoga är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.
Stand Up Paddle Stockholm
I Stockholm trendar träningsformen SUP. Gällande utforskning av Stockholms vattendrag har det blivit vanligt att istället för att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddle är en träningsform som passar både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddle en upplevelse som passar för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.