SUP

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en fluga som har blivit väldigt populär världen runt. https://stockholm-sup.se går tillväga att användaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du använda din paddle i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din SUP, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddleboard i.
Stand Up Paddleboard
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja rätt paddleboard. Upplevelsen skiljer sig stort med Stand Up Paddle om du har valt en paddle board som är anpassad för din SUP aktivitet. Paddleboard finns både som uppblåsbar eller i komposit. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddelbräda är skapad för högre hastighet, är glidanpassad och är ett bra alternativ om du vill undvika att fylla upp din paddleboard varje gång och vill ut på vattnet direkt. Skillnaden med en uppblåsbar SUP är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och testa på nya vattendrag när du reser.
Testa på SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddelbrädan finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddelbräda. Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
Stand Up Paddle Stockholm
I Stockholm trendar träningsformen SUP. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddling är en aktivitet som passar både unga och gamla och som förmedlat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Stand Up Paddle något som passar för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.