Skönhetsklinik

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vi behandlar det mesta inom estetik och skönhet. Hos oss på vår klinik arbetar legitimerade behandlare som behandlar områden inom botox, fillers, microtoxin och body sculpting. Våra behandlare utmärker sig för deras expertis och moderna metoder på behandlingar inom beauty.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och din behandling som du gör på vår skönhetsklinik. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg www.gotaklinik.se.Botox Gummy Smile | Mot synligheten av tandkött | Göta Klinik

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika kliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, men som inte är certifierade. Vi erbjuder erfaren och legitimerad personal som möter din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
I vår fillerbehandling använder våra behandlare Hyaluronsyra som är framtagen för att ge en naturlig effekt på det området som du vill behandla. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som våra kroppar fungerar naturligt tillsammans med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillers.
Våra legitimerade behandlare ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudandepå vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botox Göteborg
På vår skönhetsklinik i Göteborg erbjuder vi även Botox. Botox är ett toxin som man behandlar med oftast i ansiktet för att påverka olika områden och ändra musklernas form, men kan även användas för svettbehandling på olika områden av kroppen. Under de senaste åren har botox behandlingar som innebär lyft ökat i popularitet på skönhetskliniker Stockholm, skönhetskliniker Göteborg och i övriga städer. Botox behandling med lyft för ögonbryn, läppar och mungipa har varit speciellt efterfrågat på vår skönhetsklinik i Göteborg.
Botox är användbart till mer saker än endast skönhet.Botox behandlingar har visat sig vara effektiva mot fler muskelområden än ansiktet. Botox är bra mot exempelvis huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i muskler som är överspända. En vanlig behandling som vi får göra på vår skönhetsklinik är exempelvis botox i pannan som gör att dina muskler slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till symptom som migrän.

Bästa Ansiktbehandling i Göteborg
Förutom våra behandlingar med botox och fillers, behandlar vi hela ditt ansikte på vår skönhetsklinik Göteborg med microtoxin. En microtoxin behandling kan motverka skönhetsfel, ge ansiktet ett lyft eller för att motverka synliga åldersförändringar för att välja några utav skälen till en behandling på en skönhetsklinik. Främst använder vi oss av microtoxin för att rengöra ansiktet och behandla huden med små doser av botox för att släta ut förekommande rynkor som stör profileringen. En ansiktsbehandling på vår klinik ger en noggrann rengöring av dina porer, ökad stimulans i ditt ansikte och en finarelyster för att nämna några av fördelarna med en ansiktsbehandling hos oss. Efter en ansiktsbehandling på vår skönhetsklinik minskar dina porer och din hy stärks och får ett märkbart lyft med ett vackert ”glow”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.