Om SUP

SUP är en sport som har blivit allt mer populär världen runt. Stand Up Paddleboard fungerar som så att utövaren står på en paddleboard liknande en surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din paddle i allt från sjö till hav. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att använda din paddelbräda, beroende på vattnet som du har din paddelbräda i.
SUP Board
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja en relevant paddleboard. Det gör stor skillnad i användandet av SUP om du har valt en paddelbräda som är till för din SUP aktivitet. Paddelbräda finns i hårt material eller som upplåsbar. Båda varianterna av paddleboard är likvärdiga, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård paddle board är gjord för högre fart, har bättre glid och är fördelaktig om du vill slippa blåsa upp din paddle board varje gång och kan komma ut snabbare i vattnet. Fördelen med en uppblåsbar paddleboard är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya vattentyper dit du rest.
Testa på SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den anpassningsbara paddelbrädan finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. En https://stockholm-sup.se inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddleboard. SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten.
SUP Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. Gällande utforskning av Stockholms badplatser har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddleboard Stockholm runt. Stand up paddling är en upplevelse som är till för både unga och gamla och som skapat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är skinande Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är SUP en upplevelse som passar för alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.