Hitta rätt hårvård för ditt skadade hår!

Du behöver inte längre leva med torrt och frissigt hår. Idag hittar du enkelt lösningar för hårvård online! Den här artikeln är för dig som vill ta kontroll över ditt hårs hälsa igen. Lär dig mer om hur du hittar rätt hårvårdsprodukter för dig och ditt hår!5 Easiest Ways To Repair Damaged Hair Without A Salon Visit – SkinKraft

Läs mer:

Vad orsakar skadat hår?

Experternas rekommendationer för torrt hår.

Mitt hår är torrt och frissigt – Vad gör jag nu?

Vad orsakar skadat hår?

Det finns många anledningar att ditt hår kan vara skadat. En vanlig orsak till skadat hår är dåliga hårvårdsprodukter. Följ experternas råd för att ge ditt hår den bästa chansen att skina!

Att tänka på vid skadat hår:

Var extra försiktig med saltvatten, solsken och klor. Använd produkter med UV-skydd för att skydda ditt känsliga hår mot solens intensiva strålar. Tvätta håret efter att du har badat i klor eller saltvatten.

Anpassa användning av schampo efter din hårtyp. Skadat hår bör endast schamponeras någon enstaka gång i veckan.

Återfukta, återfukta och återfukta!

Använd hårbehandling minst en gång i veckan för att få ett livligare och vackrare hår.

Hårprodukter som hjälper både dig och miljön https://eyracure.com.

Idag finns det en uppsjö av hårprodukter online och det kan vara svårt att veta vilken som passar dig bäst. Här är några saker som du kan tänka på när du handlar hårprodukter på nätet:

Tillsätt fukt och gland till ditt hår genom att använda skonsamma produkter. Dessa hårprodukter är särskilt framtagna för att ge liv till skadat hår.

Många produkter på marknaden erbjuder tillfälliga resultat. De fokuserar mer på känslan när du använder produkten än själva resultatet. Vi rekommenderar att alltid använda hår produkter som är fria från sulfater och parabener, då dessa kan torka ut din hårbotten ytterligare.

Sök efter produkter med naturliga fetter och oljor som liknar ditt hårs naturliga fetter. Ifall att ditt hår är skadat från färgning så kan du läsa mer om bra schampo för färgat hår här.

Är ditt schampo miljövänligt?

De senaste åren har miljöfrågor kommit in i hårvårds världen på riktigt. Vegansk hårvård och miljövänliga hår produkter har blivit allt vanligare och för många ett måste. Läs mer om fördelar med miljövänliga hårprodukter.

Tips och tricks för skadat hår:
Många kvinnor har torrt och frissigt hår. Det beror ofta på felanvändning av produkter eller färgning som har för stor påfrestning på hårets känsliga strån. Här listar vi några enkla tips på dina hårfrågor!

Mitt hår har gått av:

Ingen vill att håret ska gå av. Men det är vanligare än vad du tror Varför håret har gått av beror ofta på inre och yttre omständigheter. Ditt hår påverkas av kosten du äter och hårprodukterna som du använder. Frisk hår kan också gå av, värmeverktyg eller färgningar är ofta den yttre orsaken.

När håret går av är det bra om du tar det lugn med schampo ett tag framöver (och endast schamponerar hårbotten när du använder schampo). Använd balsam flera gånger i veckan, låt det sitta i flera minuter och duscha i kallare temperatur. Håret torkas inte ut lika mycket då.

Mitt hår är skadat och frissigt:

Frissigt hår är en vardag för många. Ofta händer det när det är fuktigt i luften. Botemedlet mot detta är hårprodukter med naturliga oljor i sig. Detta hjälper till att skydda håret!Använd därför lite schampo och schamponera endast in hårbotten när du tvättar håret. Krama sedan ut schampot genom ditt hår. Använd rikligt med balsam med naturliga fetter. Låt verka i några minuter. Låt hårbehandling bli din nya bästa vän! Unna ditt hår åtminstone en behandling i veckan.

Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor och funderingar.

Påbörja en skonsamt hårbehandling redan idag, så att både du och ditt hår kan vara lyckliga!

Du hittar skonsamma och miljövänliga hårvårdsprodukter här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.