Ett företag med lång erfarenhet och hög kvalitet!

Spol o Sug Stockholm är ett företag som erbjuder en rad olika rör tjänster såsom bland annat hetvattenspolning, avloppsspolning, poolfyllning och rörinspektion Stockholm. De har en helt egen radda med olika spolbilar, maskiner och fordon som gör att företaget lätt kan planera in uppdrag så fort som möjligt samtidigt som de snabbt är på plats och tar i tur med eventuella problem som du som kund kan ha. De har även en otroligt duktig personal som är utbildad och har rätt erfarenhet för att kunna erbjuda dig som kund en bra service och effektiva lösningar utan höga och oväntade kostnader. Dessutom har företaget jour dygnet runt för att finnas där oavsett när problemet uppstår.

Image result for PIPE INSPECTION & SEWER FILMING

Förr eller senare så kommer man som fastighetsägare eller villaägare att råka ut för det läskiga gurglande ljudet, en dålig lukt eller bara helt upp och ner få stopp i sitt avlopp. Då är det Spol o Sug Stockholm som man ska kontakta för att kunna hjälpa dig att förebygga sedda problem genom att underhålla och inspektera ditt avloppssystem. Om du är en fastighetsägare så är detta extra viktigt då du slipper helt enkelt oroa dig för dessa onödiga stopp och akuta avloppsrensningar som ofta leder till oväntade kostnader. Hos Spol o Sug kan du teckna ett avtal för att få regelbundna kontroller och inspektioner av ditt avloppssystem så att problemen alltid tas i tur med innan olyckan faktiskt sker.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>