Bästa stället att hyra kajak på i Stockholm!

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Många tycker att de kommer nära naturen på ett fantastiskt sätt när man paddlar kajak. Man får heller inte glömma den fantastiska utsikten som en kajaktur i Stockholm bjuder på!Kajakuthyrning Stockholm & kajakbutik | Långholmen kajak

Att paddla är roligt och alla kan vara med! Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs https://raliskajak.se.

Att hyra kajak hos oss på Rålis Kajak gör det enkelt att komma iväg på en paddeltur i Stockholm! Välkommen till oss!
Alla kan paddla kajak
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ta med dig hela familjen när du ska hyra kajak hos oss! Rätt utrustning får du av vår kunniga personal på plats innan ni ger er iväg. Du behöver bara tänka på att ha med dig kläder som funkar i det väder som är.

Gör som många andra och utforska Stockholm från vattnet. Det finns många fina saker att se! Du kan välja att ta en kortare tur i stan eller genom lugnare kanaler kring Långholmen. Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart du ska är såklart helt upp till dig!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Det är upplagt för en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Paddla i grupp
Om du vill lära känna andra människor och inte har lust att paddla själv så erbjuder vi en fin möjlighet att kunna få paddla tillsammans med andra.
Meetup
På denna tur kan du paddla med personer från alla delar av världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats.
Midnight Kayakers
Kring midsommar varje år ordnar Rålis Kajak detta event tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Du gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Du tar med dig passande kläder och du får låna utrustning av oss. Efter turen har vi tillsammans knytis-picknick på bryggan. Inga förkunskaper krävs, så häng med även om du är nybörjare. Det brukar bli en väldigt trevlig kväll!
Priser
Vi vill att det ska vara möjligt för alla att ha råd att hyra kajak. Våra priser börjar på 270 kr. Fler prisuppgifter finns på vår webbsida!

Om Rålis Kajak

1999 började Rålis Kajaks resa mot det vi är idag. På den tiden i form av ett café som hette Kafe Kajak. Från början var det bara caféverksamhet som bedrevs, men vårt stora kajakintresse och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi till slut köpte in några kajaker för uthyrning.

2009 lämnades caféverksamheten och blev bara kajakuthyrning och här driver vi vidare den verksamheten än idag!

När vi köper in kajaker för uthyrning så har vi bara det bästa för kunden i fokus. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Välkommen med din bokning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.